Winnaars Gedichtenwedstrijd Vlaams-Brabant worden gekozen

Hartelijk dank voor de prachtige inzendingen die we hebben ontvangen. In totaal waren dat er 281! Omdat jullie het wellicht stilaan voelen kriebelen van nieuwsgierigheid, bezorgen we jullie een beetje extra info.

Affiche Dromen

Winnaars

Deze week (24 tot 30 januari) steekt de jury de koppen bij elkaar om definitief tot een akkoord te komen wie in de bloemetjes zal worden gezet. De personen die in de prijzen vallen zullen deze week op de hoogte worden gebracht. 

Opgelet: in het bijzonder bij de jeugdgedichten ontvingen we een aantal incorrecte e-mailadressen. Wij doen ons best om iedereen te bereiken, maar indien je deze week niets van ons hoort, mag je natuurlijk zelf even contact op nemen. De leraren worden ook gecontacteerd indien je kind meedeed met de klas.

Prijsuitreiking

Omdat de coronamaatregelen het niet evident maken om dit event in alle veiligheid te organiseren, hebben de bib en Davidsfonds besloten de uitreiking te verplaatsen naar zaterdag 5 maart.

De prijsuitreiking op 29 januari gaat dus niet door.

Met een beetje uitstel dus, maar daarom niet minder enthousiast, verwelkomen we jullie graag dan vanaf 15 uur in de Mena. Ook als je gedicht niet geselecteerd werd, kan je uiteraard komen mee luisteren naar de mededichters van Vlaams-Brabant. Graag je aanwezigheid met het aantal personen bevestigen via bibliotheek@rotselaar.be .

Gedichtenmuur

En last but not least: vanaf 1 februari worden alle inzendingen tentoongesteld in de bib, je bent van harte welkom om deze te komen bewonderen!

Volg het event op facebook