Rust in je gezin - Dinsdag 18/01/2022 om 20u

Een kind kan soms heel druk zijn. Druk in het gedrag of druk in het hoofd, door veel gedachten en gevoelens. Dat maakt het moeilijk om bijvoorbeeld in te slapen, rustig huiswerk te maken of rustig samen te spelen.

Rust in je gezin

Samen zoeken we naar concrete handvatten om anders om te gaan met overprikkeling en driftbuien, maar leer je bovenal hoe je op een heel speelse manier het zelfvertrouwen van je kind kunt versterken.

De lezing wordt gegeven door Nele De Ganseman, coach en orthopedagoog, auteur van Rust – 25 manieren om de drukte in je gezin te verzachten’.

De organisatie wordt verzorgd door Bib Rotselaar in samenwerking met Huis van het Kind Rotselaar en de Gezinsbond.

Wanneer: Dinsdag 18 januari van 20u tot 22u.

Waar: Mogelijk zal deze lezing online doorgaan. Info volgt.

Deze lezing gaat online door. Ten laatste de dag voor de lezing ontvang je een link om deel te nemen via Zoom.

Prijs en inschrijven: Deze lezing is gratis. Inschrijven is verplicht, zo kunnen we het aantal deelnemers beperken en de kwaliteit van de lezing garanderen.

Coronamaatregelen: De activiteit wordt coronaproof gerorganiseerd, volgens de laatste maatregelen.

Wat wanneer een activiteit wordt afgelast? Het kan gebeuren dat de vormingsactiviteit niet (live) kan plaatsvinden. Indien de lezing wordt omgetoverd tot een online lezing of indien ze wordt geannuleerd, word je via mail of telefonisch verwittigd.

Nog vragen?

Je kan ons bereiken via mail op bibliotheek@rotselaar.be, telefonisch op 016 61 64 00. Je bent ook steeds welkom om tijdens de openingsuren van de bibliotheek meer informatie te vragen aan de balie.

Klik hier om je in te schrijven voor "Rust in je gezin"