Renovatie schoorsteen Mena

Tijdelijk parkeren aan jeugdhuis Mena

De Mena

Restauratie van de schoorsteen van de Mena

Van 15 november 2021 tot en met 17 januari 2022 wordt de schoorsteen van de Mena gerestaureerd. Hierdoor is de parking gedeeltelijk als werfzone ingericht.

Parkeren

- De parking van jeugdhuis Mena (aan de overkant) wordt vrijhouden voor bezoekers van de bibliotheek en de dienst Vrije Tijd. Deze diensten zijn tijdens de werken alleen bereikbaar langs de kant van de Torenstraat.

- De voorbehouden parkeerplaats voor personen met een beperking blijft toegankelijk

- Geen plaats aan het jeugdhuis? Aan de Sint-Pieterskerk en aan het Administratief Centrum van Rotselaar is parkeergelegenheid op wandelafstand. Enkel op dinsdag tijdens de wekelijks markt kan je niet aan de kerk parkeren.

Over de Mena

Naast de vrijetijdsdiensten herbergt het Mena-complex ook verschillende zalen, die verhuurd worden. Er vinden onder andere huwelijken plaats en voorstellingen van het cultuurprogramma Verdiep 2. Het gebouwencomplex is beschermd als dorpsgezicht en een van de belangrijkste erfgoedsites in onze gemeente. De voormalige brouwerij werd gebouwd in 1392.