Boek
Nederlands
Een jonge, gescheiden moeder van twee kinderen gaat een hartstochtelijke relatie aan met de man die de stallen achter haar huis huurt. Vervolg op 'Verover je droom' en 'Koester je droom'.
Extra onderwerp
ROM, Familie, liefde
Titel
Vind je droom
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Angela Knotter
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Finding the dream
Uitgever
[Amsterdam]: HarperCollins, 2016
350 p.
ISBN
9789402717402 (hardback)

Besprekingen

Zelfstandig te lezen slot van de trilogie ‘Templeton House’* rond drie vriendinnen en Templeton House (Californië). Na 'Verover je droom' (deel 1) en 'Koester je droom' (deel 2), over de levens van model Margo en accountant Kate, staat nu het leven van high society-vrouw Laura centraal. Ondanks banen, kinderen en huis is ze na haar scheiding ongelukkig. Als ze haar oude vriend Michael Fury, nu paardenman, weer ontmoet groeit er een gepassioneerde romance. Milieuverschillen lijken in de weg te staan. De Amerikaanse bestsellerauteur weet de romantiek goed, hoewel enigszins voorspelbaar, neer te zetten, met sappige erotiek. Opwindend einde van een meeslepende, superromantische trilogie.

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

  • 01 Vermoord naakt (1995) Naked in death
  • 02 Vermoorde reputaties (1995) Glory in death
  • 03 Vermoorde schoonheid (1996) Immortal…Lees verder op Wikipedia