Een jonge vrouw gaat met haar man op strandvakantie in Egypte. Daar komt ze iemand van vroeger tegen die ze nooit meer wilde zien. Verhaal in korte zinnen en gemakkelijke woorden.
Titel
Last minute
Auteur
Linda van Rijn
Bewerker
Ida Schuurman
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Eenvoudig Communiceren, © 2013
143 p.
Aantekening
Vereenvoudigde uitgave
ISBN
9789086961719 (paperback)
TPL Leesboeken

Andere formaten:

Besprekingen

Vijf jaar woont Susan gelukkig met haar man in Almere. Op hun trouwdag wil ze iets speciaals gaan doen. Ze regelt een oppas voor hun zoontje Stijn van drie en boekt een lastminutereis naar Egypte. Dan kunnen ze samen weer eens lekker gaan duiken. Hugo kijkt hier enorm naar uit. Maar als ze in Egypte inchecken bij een duikschool, krijgt Susan de schrik van haar leven. De duikinstructeur is niemand minder dan haar ex-man, een gevaarlijke crimineel. Hij confronteert haar met iets dat ze altijd voor Hugo heeft verzwegen. Lukt het Susan om haar verleden nog langer voor Hugo verborgen te houden? De zorgeloze strandvakantie waarnaar Susan verlangde, wordt een nachtmerrie. Ze is tot alles bereid om definitief af te rekenen met haar verleden... Uitgeverij Eenvoudig Communiceren publiceert leesboeken in gewone taal voor jongeren en volwassenen die moeite hebben met lezen. Dit is een deel uit de serie Misdadig. Het verhaal is in eenvoudige taal herschreven (B1-niveau); de zinnen zijn kort en er …Lees verder

Over Linda van Rijn

Linda van Rijn is een schrijverspseudoniem van Mariëtte Middelbeek, die onder die schuilnaam sinds 2011 boeken uitbrengt. Middelbeek onthulde pas na elf jaar, in april 2022, dat Van Rijn haar alter ego is. Tot de onthulling was het niet bekend dat Van Rijn een pseudoniem van een andere schrijfster was.

Van Rijn behoort tot een van de bestverkochte Nederlandse thrillerauteurs, in 2021 behaalde ze met haar verkoopresultaten de tweede plaats.

Historie

Sinds 2011 worden er boeken in het thrillergenre uitgebracht onder de naam "Linda van Rijn" bij boekenuitgeverij Uitgeverij Marmer, deze boeken spelen zich vaak af op vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland. Van Rijn maakte haar schrijversdebuut met het boek Last minute dat in april 2011 verscheen. In juni 2012 wist Van Rijn met haar boek Blue Curaçao voor het eerst De Bestseller 60 van bestverkochte boeken in Nederland te behalen.

Hierop volgend b…Lees verder op Wikipedia

Suggesties