Familiediner : thriller

Linda van Rijn (auteur)
+1
Familiediner : thriller
×
Familiediner : thriller Familiediner : thriller

Familiediner : thriller

Genre:
Het luxe kerstdiner van de familie Tichelaar loopt anders dan verwacht als de jongste zoon niet komt opdagen en alle familieleden zo hun eigen vermoeden hebben waarom niet.
Extra onderwerp
Sprinter 2020
Titel
Familiediner : thriller
Auteur
Linda van Rijn
Taal
Nederlands
Uitgever
Baarn: Uitgeverij Marmer, 2020
156 p.
Aantekening
Jubileumuitgave, de 25ste thriller van Linda van Rijn
ISBN
9789460684579 (hardback)

Andere formaten:

Besprekingen

De familie Tichelaar besluit deze kerst voor het eerst buiten de deur te eten. De familieleden arriveren één voor één bij het luxe restaurant. Eén stoel blijft echter leeg: die van de jongste zoon en flierefluiter Roemer. Wat begint met ergernis mondt uit in bezorgdheid: waar blijft hij? En waarom is hij niet te bereiken? Terwijl de ene gang de andere opvolgt en Roemer niet opduikt, neemt de onrust toe. Het boek is opgebouwd uit 7 hoofdstukken en een epiloog, waarbij elk hoofdstuk is geschreven vanuit het perspectief van een ander gezinslid. Allemaal hebben ze een geheim, met Roemer als gedeelde noemer. Dat zet aan het denken: hoe goed kennen ze Roemer nu echt? En hoe goed kennen ze elkaar eigenlijk? Maar het grootste geheim moet nog boven tafel komen. Deze actuele novelle, waarin de coronamaatregelen zijn verwerkt, leest lekker weg. Helaas is het net niet kloppend, met de lockdown in december, en het maakt het boek ook snel gedateerd. Door de gekozen opbouw blijven de personages oppe…Lees verder

Over Linda van Rijn

Linda van Rijn is een schrijverspseudoniem van Mariëtte Middelbeek, die onder die schuilnaam sinds 2011 boeken uitbrengt. Middelbeek onthulde pas na elf jaar, in april 2022, dat Van Rijn haar alter ego is. Tot de onthulling was het niet bekend dat Van Rijn een pseudoniem van een andere schrijfster was.

Van Rijn behoort tot een van de bestverkochte Nederlandse thrillerauteurs, in 2021 behaalde ze met haar verkoopresultaten de tweede plaats.

Historie

Sinds 2011 worden er boeken in het thrillergenre uitgebracht onder de naam "Linda van Rijn" bij boekenuitgeverij Uitgeverij Marmer, deze boeken spelen zich vaak af op vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland. Van Rijn maakte haar schrijversdebuut met het boek Last minute dat in april 2011 verscheen. In juni 2012 wist Van Rijn met haar boek Blue Curaçao voor het eerst De Bestseller 60 van bestverkochte boeken in Nederland te behalen.

Hierop volgend b…Lees verder op Wikipedia