Boek
Engels

Rumour has it

Jill Mansell (auteur)
Een jonge vrouw maakt een nieuwe start in een plattelandsstadje waar ze niet wenst mee te doen aan de roddels en rivaliteit rondom een man met een dubieuze reputatie.
Extra onderwerp
Romantische literatuur
Titel
Rumour has it
Auteur
Jill Mansell
Taal
Engels
ISBN
9780755328178

Besprekingen

Tilly Cole laat haar Londense appartement en baan achter om een frisse start te maken in het kleine stadje Roxborough, waar haar beste vriendin Erin een winkeltje in tweedehands kleren heeft. Ze krijgt een baantje als manusje-van-alles bij binnenhuisarchitect Max en al snel wordt ze opgenomen in de kleine gemeenschap waar de roddels, intriges en rivaliteit zich lijken te concentreren rondom een man met een nogal dubieuze reputatie: Jack Lucas. Ze heeft geen enkele intentie om aan deze gekte mee te doen, maar is ze bestand tegen Jacks charmes en haar eigen gevoelens? Mansell is een begrip in dit genre met haar herkenbare, vlotte stijl en haar grote schare fans zal ook deze uitgave met veel plezier lezen. Echter, het gebrek aan diepgang van de diverse personages, inclusief de hoofdpersoon Tilly, alsook de grote voorspelbaarheid van het verloop en de afloop van het verhaal maken het dit niet tot haar beste werk. Vrij kleine druk.

Over Jill Mansell

Jill Mansell (15 juni 1957) is een Brits schrijfster van chick literature. Haar boek Geluk in het spel bereikte in oktober 2004 nummer 1 van de Nederlandse boekenverkoop.

Levensloop

Voordat Jill Mansell fulltime besloot te gaan schrijven werkte zij jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. Ze volgde een avondcursus in creatief schrijven en begon met de hand verhalen te schrijven, waarvan zij dacht dat het een goed boek zou worden. Drie van haar medecursisten en zijzelf zijn nu gepubliceerde schrijvers.

Ze woont in Bristol met haar man en kinderen.

Bibliografie

  • Fast Friends (nog niet vertaald) (1991)
  • Solo (Solo) (1992)
  • Top Hit (Kiss) (1993)
  • Kapers op de Kust (Sheer Mischief) (1994)
  • Open Huis (Open House) (1995)
  • Drie is te veel (2011) (Two'…Lees verder op Wikipedia