Een vrouw ontdekt dat haar oude geliefde en de onwetende vader van haar zoon naast haar komt wonen.
Titel
Hals over kop
Auteur
Jill Mansell
Taal
Nederlands
Oorspr. titel
Head over heels
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2000
1 cd
Speelduur
18:21

Andere formaten:

Besprekingen

Van de Engelse bestsellerauteur Jill Mansell werden eerder al vier romans vertaald in het Nederlands. In 'Hals over kop' ontdekt interieurontwerpster Jessie Roscoe tot haar ontzetting dat haar oude liefde en vader van haar zoon Oliver, de acteur Toby Gillespie, naast haar is komen wonen. Toby is verrukt haar terug te zien en een onbekende zoon te kunnen omarmen, maar Jessie stelt zich zeer terughoudend op omdat ze zijn huwelijk met de mooie en aardige Deborah niet wil verstoren. Iedereen kent iedereen in de kleine dorpsgemeenschap en geheimen zijn snel openbaar. Een flink aantal dorpsbewoners is betrokken bij alles wat zich rondom Jessie en de Gillespies afspeelt en zij worden trefzeker en met liefde beschreven. De gebeurtenissen volgen elkaar in hoog tempo op en de lezer hoeft zich geen moment te vervelen: verhoudingen, intriges, dreigbrieven, ontluikende pubers, roddelende vrouwen, zusje wordt verliefd op halfbroer etc. Een heerlijk romantisch boek, met veel warmte en humor geschrev…Lees verder

Over Jill Mansell

Jill Mansell (15 juni 1957) is een Brits schrijfster van chick literature. Haar boek Geluk in het spel bereikte in oktober 2004 nummer 1 van de Nederlandse boekenverkoop.

Levensloop

Voordat Jill Mansell fulltime besloot te gaan schrijven werkte zij jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. Ze volgde een avondcursus in creatief schrijven en begon met de hand verhalen te schrijven, waarvan zij dacht dat het een goed boek zou worden. Drie van haar medecursisten en zijzelf zijn nu gepubliceerde schrijvers.

Ze woont in Bristol met haar man en kinderen.

Bibliografie

  • Fast Friends (nog niet vertaald) (1991)
  • Solo (Solo) (1992)
  • Top Hit (Kiss) (1993)
  • Kapers op de Kust (Sheer Mischief) (1994)
  • Open Huis (Open House) (1995)
  • Drie is te veel (2011) (Two'…Lees verder op Wikipedia