Een moeder van drie kinderen, die pas weduwe is geworden, raakt bevriend met een bekende countryzanger wat door haar kinderen niet geaccepteerd wordt zo kort na het overlijden van hun vader.
Titel
Pluk de dag
Auteur
Danielle Steel
Vertaler
Tineke Funhoff
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Country
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, © 2016
347 p.
ISBN
9789024569304 (paperback)

Andere formaten:

Besprekingen

Alles lijkt normaal voor Stephanie 'Stevie' Adams als zij een weekendje weg is met vrienden, maar niets is wat het lijkt. Na de plotselinge dood van haar man Bill, die tijdens het skiën een hartstilstand kreeg, is Stephanie opeens weduwe. Het plotseling weduwe worden is verschrikkelijk maar aan de andere kant is ze ook opgelucht. Bill blijkt een affaire gehad te hebben en Stephanie vertrouwde hem niet meer. Ze besloot voor haar drie kinderen, Mike, Louise, Charlotte, met hem getrouwd te blijven en voor de financiële zekerheid die ze had vanwege zijn baan als advocaat. Wanneer ze enige tijd na de dood van haar man alleen op vakantie gaat om zichzelf te ontdekken, komt ze een vriendelijke man, Chase Taylor, tegen die een zeer bekende country zanger blijkt te zijn. Ze raakt van hem in de ban en hij van haar, maar haar kinderen vinden dat hun moeder veel te hard van stapel loopt zo kort na de dood van hun vader. Wat zal Stephanie doen? Steel (1947) schrijft op een vlotte en romantische ma…Lees verder

Over Danielle Steel

Danielle Steel (New York, 14 augustus 1947) is een Amerikaanse schrijfster van romantische boeken, veelal gelezen door vrouwen. Steel heeft meer dan 120 romans geschreven (per 2019), waarvan verschillende verfilmd zijn. Er zijn al meer dan 800 miljoen exemplaren van haar romans verkocht, in 69 landen en 43 talen (per 2018).

Naast haar werk voor volwassenen heeft Steel ook een serie kinderboeken geschreven, de Max en Martha-serie. Ook schreef ze vier 'Freddie'-boeken, over gebeurtenissen in het leven van kinderen, zoals een doktersbezoek en een nacht uit logeren. Ook heeft zij een poëziebundel gepubliceerd.

Steel is zeer geïnteresseerd in het welzijn van kinderen. Zelf heeft zij negen kinderen grootgebracht. Ze is vijf keer getrouwd geweest, met Claude-Eric Lazard, Danny Zugelder, William Toth, John Traina en Tom Perkins. Haar zoon Nicholas Traina pleegde op 19-jarige leeftijd zelfmoord. Steel schreef twee non-fictieboeken over Nicholas' leven en dood, Having…Lees verder op Wikipedia

Suggesties