Wat & Hoe Onderweg Madeira is de reisgids voor een actieve en culturele vakantie. Deze gids bevat uitgebreide plattegronden, kaarten en verrassende wandeltochten. De gids is erg praktisch in gebruik door de duidelijke indeling op kleur.

Het Portugese eiland Madeira is gezegend met een mild klimaat, waardoor je er in ieder seizoen een aangename vakantie kunt beleven. Het wordt wel he
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Duits
Oorspr. titel
Baedeker smart guide Madeira
Editie
Tiende, herziene druk
Uitgever
Utrecht: Kosmos Uitgevers, 2017 | Andere uitgaves
194 p. : ill.
ISBN
9789021565781 (paperback)

Besprekingen

Op luxe papier gedrukt en uitvoerig geïllustreerd met kleurenfoto's, zoals we gewend zijn van de Wat&Hoe Onderweg reisgids. De teksten zijn niet al te lang en de toerist die niets wil missen en veel wil zien wordt aan de hand genomen met uitgestippelde dagprogramma's per streek. Er volgt een korte introductie over het Portugese eiland: korte tips en (weinig diepgaande) uitleg over verschillende onderwerpen, vervoer, accommodatie, eten en drinken, winkelen en vermaak. Bij de bezienswaardigheden in het reisgedeelte staan verwijzingen naar de kaarten die achterin zijn opgenomen, openingstijden en of een bezienswaardigheid een hoge toegangsprijs heeft. Hotels, restaurants en bezienswaardigheden staan met details en prijzen vermeld. Tot slot nog wat uitstapjes en vier wandelingen en nog meer praktische informatie (7 pagina's). Daarna volgen enkele kaarten. Met register. Praktische gids, geschikt voor een eerste kennismaking met het eiland. Deze herdruk werd geactualiseerd.