Bib-aan-huis

Boekendienst

De bib komt naar je toe

Ben je slecht te been maar wil je wel genieten van een goed boek? Kan je je niet verplaatsen naar de bib, ook al heb je zin om te lezen? Ontdek dan onze Boekendienst aan huis.

Media

Leeszaal

Kranten en tijdschriften

Je kan in de bib terecht voor een uitgebreid media aanbod. Actuele kranten en een heleboel tijdschriften staan op je te wachten in de leeszaal!

Mijn Bibliotheek

Jouw bibliotheek profiel online

Beheer thuis je uitleningen (verlengen, kosten betalen, reserveren, lijstjes maken, ...) en maak gebruik van online diensten van de bib zoals het GoPress krantenarchief, Fundels of e-boeken.

Schrijvers uit Rotselaar

Mena

Schrijftalent uit eigen streek

Wist je dat heel wat dorpsgenoten boeken geschreven hebben? We proberen steeds een overzicht te geven van mensen uit de streek die in hun pen kropen. Neem dus zeker eens een kijkje bij de lokale auteurs. 

Stripeljee

Team Stripeljee

Ontdek de stripbibliotheek

De Stripeljee is een stripbibliotheek met meer dan 17.000 strips. Wij werken met hen samen en zetten hun activiteiten graag in de kijker, voor jong en oud!

Taalpunt

Een ruggensteuntje bij het lezen

Het Taalpunt is er voor mensen die pas Nederlands leren en voor mensen die lezen moeilijk vinden. Met een gevarieerd aanbod proberen we lezen zo toegankelijk mogelijk te maken.