Bieblo

Bieblo

Hulp bij keuzestress

Heb je leestips nodig? Weet je niet welk boek je leuk zou vinden? Met Bieblo vind je beslist iets naar je zin! Op spelenderwijze ontdek je welke boeken misschien wel iets voor jou zijn. 

Boekstart

Boekstart

Lezen voor de allerkleinsten

Lezen is voor iedereen leuk, ook voor de allerkleinsten. Boekstart is een leesbevorderingsinitiatief dat kinderen van 0 tot 2,5 jaar en hun ouders met lezen, boeken én met de bib in contact wil brengen.

Collectie Jeugd

Jeugdafdeling

Waar staat wat?

Ontdek onze uitgebreide collectie boeken, krijg leesadvies op maat of kom lezen in de leeshoek. Alle info over de jeugdafdeling vind je hier.

Fundels

Fundels

Interactieve prentenboeken

Fundels staat voor ‘bundels vol fun‘! Het zijn digitale prentenboeken met animaties en aangevuld met leuke teken-, speel- en doe-activiteiten. Zo bieden ze een educatieve en interactieve leeservaring aan.

Stripeljee

Team Stripeljee

Ontdek de stripbibliotheek

De Stripeljee is een stripbibliotheek met meer dan 17.000 strips. Wij werken met hen samen en zetten hun activiteiten graag in de kijker, voor jong en oud!

Voorlezen

Voorlezen met Hilde

Iedere maand een voorleesuurtje

Een keer per maand kunnen kinderen vanaf 3 jaar in de bib terecht voor een voorleesuurtje. Een van onze vrijwilligers leest een verhaal voor en zorgt voor een interactieve beleving voor de aanwezige kinderen.